Suroviny: Hovězí roštěná 300g (rib eye steak) Sůl Pepř Mango Avokádo Chilli Červená cibule Koriandr Rajčata Čedar Limetka Červený vinný ocet Olej Chipotle Tortilla Česnek
Jako první si uděláme guacamole. Rozřízmeme si avokádo, vyndáme pecku a lžící vydlabeme dužinu do misky. Dužinu si vidličkou (štouchadlo na brambory) rozmačkáme na kaši. K avokádu si střilíkneme limetku, osolíme a opepříme. Do směsi přidáme drcený česnek a na kostičky nakrájenou červenou cibuli. Podle chuti si posekáme chilli na malé kostičky, také rajčata bez dužiny a přidáme k avokadu. Jako poslední si nasekáme a přidáme koriandr. Vše důkladně promícháme. Na mangovou salsu si jako nakrájíme cibuli, kterou přidáme do misky k mangu. Podle chuti si přidáme nasekané chilli a zastříkneme limetkou. Směs si osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a červený vinný ocet. Přidáme nasekaný koriandr a pořádně promícháme. Teď si hodíme steak na gril, který si maličko potřeme olejem. Maso si zprutka zatáhneme a potom, na nižší teplotu, dopečeme na požadovaný stupeň propečenosti. Stek si vyndáme, necháme odpočinout a mezitím si zapečeme tortillu s čedarem. Maso si z obou stran osolíme a opepříme. Když máme všechno připravené, můžeme začít servírovat. Všechno si naskládáme třeba na prkénko a už nezbývá nic jiného než rvát to do hlavy. A ty dej odběr ať ti neuteče žádné video. Mějte se hezky a hlavně vařte. S pozdravem Orny