Hovězí steak a nejlepší příloha ke steakům?! Jednoduchý recept, jak udělat vynikající přílohu na grilu

Hovězí steak a nejlepší příloha ke steakům?! Jednoduchý recept, jak udělat vynikající přílohu na grilu
  • Kategorie
  • Hovězí

Přísady

Kvalitní hovězí steak (cca 4 cm vysoký) - Olivový olej - Sůl - Zauzená sůl - Pepř Příloha – Grilované Žampiony Portobello: 1. Nastrouhejte čedar a nakrájejte chorizo na drobno. 2. Smíchejte čedar, chorizo, vejce a nakrájenou červenou cibuli. 3. Očistěte klobouky portobello žampionů a naplňte je směsí. 4. Grilujte žampiony při teplotě 180–190 °C asi 15-20 minut, dokud se čedar neroztaví. Ingredience: - 3-4 ks krémových žampionů portobello - 100 g čedaru - 100 g salámu chorizo - 1 vejce - 1/2 červené cibule

Grilovaný Hovězí Steak: 1. Předehřejte gril na přímý žár na 300 °C. 2. Položte hovězí steaky na litinový rošt a grilujte 2,5 minuty z každé strany. 3. Přepněte gril na nepřímý žár a grilujte do dosažení vnitřní teploty 56 °C. 4. Nechte steaky odpočinout 2-3 minuty, osolte, opepřete a nakrájejte na plátky.

A tohle byl Ornyho hovězí steak a k tomu gratinované portobello. Jestli se ti video líbilo tak mi dej prosím odběr ať se vidíme i příště. Mějte se hříšně a hlavně vařte a grilujte. S pozdravem Orny

Mohlo by se Vám také líbit