Suroviny:
Vepřový bůček
Třtinový cukr
Sušená cibule
Sušený česnek
Sůl
Pepř
Limetka
Javorový sirup
Máslo
Skořice
Salát:
Červené hlávkové zelí
Tvaroh
Olivový olej
Sušený koriandr
Jarní cibulka
Habanero
Vepřový bok (+- 1,5kg bez kosti a kůže) rozřízneme a uděláme z něj “plátno”, abychom mohli zabalit roládu. Teď si připravíme skořicovou směs na bůček. Do misky dáme 3,5 lžíce třtinového cukru, půl lžíce soli, špetku pepře, lžíci sušeného česneku, lžíci sušené cibule a nakonec 1,5 lžíce skořice a vše promícháme.
Bůček posypeme skořicovou směsí, zabalíme ho a nakrájíme na šneky a znovu ho obalíme ze všech stran...
Maso dáme do připraveného grilu, který máme roztopený na 130 stupňů a necháme ho tam +-dvě hodiny.
Mezitím si připravíme omáčku - do pánve nasypeme třtinový cukr (4 lžíce), který zastříkneme limetkou a uděláme si karamel. Přidáme velký kus másla, osolíme a opepříme. Jako další přidáme sušený česnek, sušenou cibuli (asi půl lžíce od každého) a nakonec lžíci a půl javorového sirupu. (Zdálo se mi, že je tam málo cukru,