VEPŘOVÁ KOTLETA S MÁTOVÝM BRAMBOREM

VEPŘOVÁ KOTLETA S MÁTOVÝM BRAMBOREM
  • Kategorie
  • Vepřové

Přísady

Vepřová kotleta s kostí Sůl Pepř Sušený česnek Olej Tvaroh Máta Datlový sirup Limetka Brambory Mletý česnek Máslo

Jako první si obereme a nasekáme mátu, kterou si hodíme do tvarohu. Nastrouháme kůru z limetky, vymačkáme trochu šťávy a zakapáneme datlovým sirupem. Tvaroh si osolíme a opepříme. Hotový dresing si řádně promícháme. Do pánve na grilu si nalijeme olej a roztopíme. Do pánve si dáme opékat brambory a mezitím si připravíme kotletu. Na maso si kápneme šťávu z limetky, kávovou lžičku sušeného česneku, osolíme, opepříme a zakápneme kapkou oleje. Všechno důkladně promícháme. A s připraveným masem hurá na gril. Když máme maso opečené ze všech stran tak si vypneme plamen. Brambory si osolíme, opepříme a přidáme máslo. Než se nám maso zcela dogriluje nasekáme si hrst čerstvé máty. Když si maso vyndáme z grilu tak k bramborám přidáme drcený česnek, mátu a brambory ve směsi obalíme. Máme všechno hotové a můžeme servírovat. Určitě to zkuste a pak mi napište do komentáře jak vám to chutnalo. Dejte mi odběr ať se vidíme i u dalších videí. Mějte se krásně, hlavně vařte a grilujte. S pozdravem Orny

Mohlo by se Vám také líbit