Suroviny
Vepřová panenka
Sůl
Pepř
Olej
Mozzarella
Rajčata
Bazalka
Olivový olej
Balsamico
Bageta
Česnek
Panenku si osolíme, opepříme a zakápneme maličko olejem a důkladně obalíme. S připravenou panenkou můžeme jít na připravený rozpálený gril. Panenku si opečeme na přímé grilování. Když ji máme důkladně opečenou tak ji předáme na nepřímé grilování a dopečeme. Než se nám panenka dogriluje tak si připravíme salát caprese. Rajčata a mozzarellu si nakrájíme na plátky. Natrhame si bazalku a začneme skládáme na talíř. Když je panenk hotová tak ji vyndáme a necháme odpočinout. Mezitím si rozkrájíme bagetu a potřeme rozmixovaným česnekem s olejem. Bagetu si opečeme na grilu. Maso si nakrájíme a přidáme na talíř k salátu. Caprese si osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Nakonec podle chuti balsamico a posypeme bazalkou. K hotovému pokrmu servírujeme opečenou bagetu s česnekem. A ty si to zkzs také uvařit.