RYBA NA GRIL? Jednoduchý návod, jak připravit perfektní rybu na gril

RYBA NA GRIL? Jednoduchý návod, jak připravit perfektní rybu na gril
  • Kategorie
  • Ryby

Přísady

Suroviny: Pstruh, Sůl, Pepř, Limetka, Kopr, Olej, Brambory, Dijon hořčice, Medvědí česnek, Bílý jogurt, Česnek.

Brambory si osolíme a opepříme. Zakápneme olejem a přidáme česnek. Brambory zabalíme do alobalu a dáme péct na gril. Pstruhy si osolíme, opepříme, zakápneme olejem a naplníme koprem a limetkou. Připravené pstruhy dáme na gril, na přímé grilování. Když je máme opečené z obou stran tak si je přesuneme na nepřímé grilování a dopečeme. Mezitím si připravíme jogurt, který si osolíme, opepříme a přidáme lžíci dijonske hořčice. Posekáme medvědí česnek, který si přidáme k jogurtu a vše důkladně promícháme. Hotové pstruhy si vyndáme z grilu. A můžeme začít servírovat. U brambor si nařízneme alobal a bramboru maličko vytlačíme. Brambory si přidáme ke pstruhu a zakápneme jogurtem. Tohle byl Ornyho pstruh a ty mi dej odběr ať se vidíme i příště. Mějte se krásně, hlavně vařte a grilujte s pozdravem o Orny

Doporučené vybavení

Mohlo by se Vám také líbit