DOKONALOST! Losos na grilu - jednoduchý návod, jak připravit a zaudit celý filet lososa na grilu

DOKONALOST! Losos na grilu - jednoduchý návod, jak připravit a zaudit celý filet lososa na grilu
  • Kategorie
  • Ryby

Přísady

Suroviny:

Filet lososa

Olivový olej

Limetka

Sůl 

Pepř 

Rajčata

Nakládaný zázvor

Máta 

Maliny

Borůvky 

Směs salátů 

Filet lososa dáme na alobal a nařežeme. Nařezaný filet lososa osolíme a opepříme. Na brikety si přidáme štěpky a na nepřímé grilování  ugrilujeme lososa. Teplotu na grilu máme 190°C. Než se nám losos ugriluje tak si připravíme salát. Nakrájíme si rajčata s nakladáným zázvorem, který si nasekáme a přidáme do misky. Obereme mátu, kterou také posekáme  do misky. Přidáme olivový olej, půlku limetky, vodu ze zázvoru, maliny a borůvky. Směs přihodíme ke směsi listových salátů. Nakonec osolíme a opepříme. Když máme v lososu požadovanou teplotu 58°C tak si lososa vyndáme z grilu. Jednotlivé filety servírujeme společně se salátem. Tohle byl Ornyho losos a ty mi dej odběr ať se vidíme i u dalších videí. Mějte se krásně hlavně vařte a grilujte s pozdravem Orny

Mohlo by se Vám také líbit