Suroviny:
Filet lososa
Olivový olej
Limetka
Sůl
Pepř
Rajčata
Nakládaný zázvor
Máta
Maliny
Borůvky
Směs salátů
Filet lososa dáme na alobal a nařežeme. Nařezaný filet lososa osolíme a opepříme. Na brikety si přidáme štěpky a na nepřímé grilování ugrilujeme lososa. Teplotu na grilu máme 190°C. Než se nám losos ugriluje tak si připravíme salát. Nakrájíme si rajčata s nakladáným zázvorem, který si nasekáme a přidáme do misky. Obereme mátu, kterou také posekáme do misky. Přidáme olivový olej, půlku limetky, vodu ze zázvoru, maliny a borůvky. Směs přihodíme ke směsi listových salátů. Nakonec osolíme a opepříme. Když máme v lososu požadovanou teplotu 58°C tak si lososa vyndáme z grilu. Jednotlivé filety servírujeme společně se salátem. Tohle byl Ornyho losos a ty mi dej odběr ať se vidíme i u dalších videí. Mějte se krásně hlavně vařte a grilujte s pozdravem Orny