Kuřecí paličky a mátové brambory

Kuřecí paličky a mátové brambory
  • Kategorie
  • Množství
  • Doba přípravy
  • Teplota grilování
  • Drůbež
  • 4 porce
  • 60 minut
  • 145 °C

Přísady

  • 2 oříšky přepuštěného másla
  • 16 ks kuřecích paliček
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • máta
  • čerstvá paprika
  • pomerančový pepř
  • dresing
  • microgreens na zdobení

V misce promícháme olej, sůl, pepř a trochu pomerančového pepře. Ve směsi pečlivě obalíme jednotlivé kuřecí paličky, zavěsíme je do rozpáleného grilu a necháme péct.

Mezitím ve WOK pánvi položené na Sizzle Zone rozpálíme přepuštěné máslo, přidáme předvařené brambory, osolíme, opepříme a opečeme dozlatova. Ke konci opékání přisypeme čerstvě nasekanou mátu a pánev dáme stranou.

Čerstvou papriku rozkrojíme na tři kousky a ugrilujeme.

Na talíř rozprostřeme dresing, na něj naservírujeme opečené brambory, urgilované paličky a papriku. Celé zasypeme pomerančovým pepřem a ozdobíme microgreens.

Doporučené vybavení

Mohlo by se Vám také líbit