ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Pork spice

199 Kč
včetně RP a DPH
Kde koupit

Další produkty v kategorii

Spicy marinades
Spicy marinades

199

Peppercorn for grinder
Peppercorn for grinder

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199

Grilované vepřové koleno

Potřebujeme

2 zadní či přední kolena
2 PL PORK SPICE
1 dcl desetistupňového piva

1 PL třtinového cukru

2PL hořčice
sůl

 

Postup přípravy

1. Kolena nasolte, vetřete do nich koření, vložte do pekáče a nechte v chladu nejlépe 48 hodin.

2. Troubu zahřejte na 140°C. Kolena  v pekáči podlijte pivem přiklopte víkem a pečte dokud nebude koleno měkké. Bude to trvat minimálně 6 hodin záleží na jejich velikosti. Proto kolena peču zásadně přes noc.

3. Do malého hrnce nebo pánve odlijte polovinu výpeku, přidejte koření VEGE-RAJČÁTKA a redukujte dokud nevznikne hustší glazura. Tou pak kolena potírejte. V tuto chvíli už je pečte jen na horkém vzduchu s grilem dokud nezezlátne.

4. Upečené kolena dejte na prkénko nebo talíře a nechte je ještě několik minut odpočinout.

5. Přelijte je výpekem a podávejte s čerstvým chlebem, kyselou okurkou, hořčicí a křenem. Jednoduché a geniální. Bohužel vám už, ale jiné pečené kolena v restauracích chutnat   nebudou.

Dobrou chuť!

 

Grilované vepřové špízy s brambůrky

Potřebujeme

1,5 kg vepřové krkovice
1,5 malých nových brambor
150 g anglické slaniny

4 menší cibule
sůl
3 lžíce másla

PORK SPICE

 

Postup přípravy

1. Brambory omyjte a předvařte v osolené vodě. Brambory by měly být uvařené do poloměkka.

2. Mezitím si připravte maso. Maso nakrájejte na cca půl centimetrové plátky a lehce je rozklepejte. Maso posolte, posypte kořením Vepřová pečeně nebo kmínem či  Garlic Pepper a nakrájejte na přibližně 3 cm hrubé proužky.

3. Plátky anglické slaniny si rozkrájejte na půl. Na každý proužek masa si nachystejte jeden šalvějový lísteček. Anglickou slaninu, šalvěj a maso srolujte do malých rolád.

4. Cibuli si nakrájejte na měsíčky, tak jako je vidět na fotce.

5. Cibuli, brambory a malé masové roládky střídavě napichujte na špejle.

6. Špízy grilujte po dobu 10-15 minut a průběžně otáčejte.

7. Na závěr grilování brambory potřete rozpuštěným máslem s Brambůrkem.

Přejeme dobrou chuť.

 

Grilovaný bůček

Potřebujeme

1 kg prorostlého bůčku

2 PL PORK SPICE

1 dcl bílého vína

1 PL medu

 

Postup přípravy

1. Bůček nakrájejte na plátky silné cca 2 cm.

2. Nachystaný bůček vařte spolu s kořením (bobkový list, nové koření, pepř celý, sůl) 45 minut.

3. Nyní můžete začít grilovat. V průběhu bůček potírejte marinádou z koření, piva a hořčice.

Grilujte do křupava :-)

Přejeme dobrou chuť!

 

Parametry

Kód zboží:
Kořenka10
Objem:
140 ml

Další produkty v kategorii

Spicy marinades
Spicy marinades

199

Peppercorn for grinder
Peppercorn for grinder

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199