Telecí Tomahawk
Ovesné vločky
Smetana
Pažitka
Máslo
Česnek
Červená
Cibule
Olej
Pancetta
Sůl
Pepř
Maso necháme zatáhnout na prskající plotýnce z každé strany minutu a půl. Zatažené maso vložíme do připraveného grilu, který je rozpálený na 150 stupňů a grilujeme (doba grilování záleží na požadovaném stupni propečení). My jsme ho tam měli +-10 minut. Na prskající plotýnku dáme wok, kde si připravíme ovesnou kaši. Do woku dáme olej. Až bude olej rozpálený, přidáme pancettu, kterou osolíme, opepříme a restujeme. K orestované pancette přidáme červenou cibuli a vše spolu opečeme. Po chvilce přidáme česnek na plátky, který budeme opékat jen chvilku (aby nezhořkl) a wok sundáme z plotny a počkáme, až se nám dodělá maso. Když máme maso ugrilované, vyndáme ho z grilu a necháme ho odpočinout. Nyní doděláme ovesnou kaši. Wok vrátíme na plotýnku a přilijeme smetanu, kterou svaříme. Do směsi přidáme ovesné vločky a vše promícháme. Do hotové kaše nakonec vmícháme ztuhlé máslo a pažitku. Odpočinuté maso nasolíme, opepříme a nakrájíme. Kaši naservírujeme na talíř, nebo jako já do dřevěného umyvadla