ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Beef spice

199 Kč
včetně RP a DPH
Kde koupit

Další produkty v kategorii

Spicy marinades
Spicy marinades

199

Peppercorn for grinder
Peppercorn for grinder

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Pork spice
Pork spice

199

Farmářský burger

Potřebujeme

500 g mletého hovězího masa
3 housky na burger (kvalitní z nějaké pekárny nebo si je upečte doma podle našeho receptu)
4 vejce

2 ČL BEEF SPICE
6 plátků slaniny
pár listů salátu
1 - 2 rajčata
menší červená cibule
dobrou omáčku (smoke majonézu nebo barbecue)
několik plátků cheddaru
sůl

troška oleje na smažení
máslo na smažení

 

Postup přípravy

1. Maso v míse hodně opepřete a trochu osolte (nebojte se maličký kousek ochutnat, zda je dobře ochucené), přidejte jedno vajíčko a rukama pečlivě promíchejte.

2. Rozdělte maso a uplácejte z nich jednotlivé "burgery" (nebojte se maso dost stlačit, aby se pak nerozpadalo).

3. Na jedné pánvi opečte dokřupava plátky slaninky a dejte bokem. Na té stejné (i s tukem ze slaninky, případně přidejte trochu másla) usmažte z vajec volská oka. Vejce trochu osolte a posypte špetkou caynského chilli. Opět dejte vejce bokem.

4. Housky podélně rozřízněte a těsně před podáváním je trochu z vnitřních stran opečte na pánvi po vajíčkách dokřupava.

5. Na jiné pánvi rozpalte trochu oleje a usmažte na ní maso na burger. Nesmí na pánvi zůstat příliš dlouho, jinak by bylo vysušené, my potřebujeme aby uprostřed zůstalo krásně růžové. Vždy záleží na tloušťce masa a teplotě plamene.

6. Salát omyjte a natrhjete na potřebnou velikost. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Cibulku oloupejte a nakrájete na půlkolečka.

7. Poté stačí už jen skládat. Houska, na ní dresing, maso, plátky cheddaru, salát, rajče, cibulka, volské oko, slaninka a přiklopit houskou. Pro lepší manipulaci můžete burger propíchnout špejlí, nebo párátkem, aby se nerozjíděl.

Dobrou chuť!

 

Hovězí rib eye steak

Potřebujeme

4 rib eye steaky
olivový a slunečnicový olej
koření BEEF SPICE
máslo
sůl

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3Rib eye steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé a přímo na talířích. Steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Dobrou chuť

Steak z pravé svíčkové

Potřebujeme

4 steaky z pravé svíčkové
olivový a slunečnicový olej
koření BEEF SPICE
máslo
sůl

Postup přípravy

1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3. Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4. Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Parametry

Kód zboží:
Kořenka4
Objem:
140 ml

Další produkty v kategorii

Spicy marinades
Spicy marinades

199

Peppercorn for grinder
Peppercorn for grinder

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Pork spice
Pork spice

199